Diamant-design windwijzers zijn onderhoudsvrij en vervaardigd uit hoogwaardig RVS en voorzien van een oliehoudende zelfsmerende bronzen lagering en zijn afgewerkt met een slijtvaste poedercoating. De Diamant-design serie windwijzers is een eigen merk van Allewindwijzers.nl en u krijgt daarom van ons maar liefst 10 jaar garantie op deze windwijzer tegen roesten van binnenuit. De exclusieve windwijzers zijn van een zware uitvoering hoogwaardig RVS gemaakt en voorzien van een dubbele laag zwarte poedercoating die bestand is tegen alle weersinvloeden.

Diamant-design windwijzers worden standaard zonder windroos geleverd maar je kunt je windwijzer naar eigen wens samenstellen met diverse opties zoals een windroos of bol of een combinatie hiervan.
Staat het gewenste figuur er niet bij, dan kunnen wij deze voor je maken, bij op maat gemaakt kun je een offerte aanvragen.

Een Diamant-design windwijzer is gezien zijn formaat uitermate geschikt voor bevestiging op een woonhuis, landhuis of bij een boerderij en wordt veelal ook geplaatst op een schoorsteenkap.